Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

 

 

 

 

 

 

 

Dana 01. siječnja Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN Pakrac postala je korisnicom instiitucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva o odobravanju financijskih sredstava za institucionalne podrške udrugama u programskom području “Institucionala podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja”. Podrška se odobrava do 31. prosinca 2023. s mogućnošću produljenja do 31. prosinca 2025. godine.

Mjesečna obavijest o ponudi poslova na području Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije

U organizaciji Ženske sobe svakog 15. u mjesecu je planirana objava i informiranje o dostupnim radnim mjestima na području Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije pomoću newslettera „Novi dan, novi posao – Moja prilika za budućnost“.

Mjesečna analiza otvorenih i oglašenih radnih mjesta na području ovih dviju županija za siječanj 2023. je kreirana s ciljem pružanja drugačije metode informiranja osoba koje su preživjele/doživljavaju nasilje u obitelji kako bi lakše pronašle raspoložive oglase za radna mjesta u svojoj županiji stanovanja. Newsletteri su dostupni u prostorima Ženske sobe, Centra za podršku i razvoj civilnog društva „Delfin“, Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Županijske službe Brodsko-posavske županije, Područnog ureda Slavonski Brod i Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Županijske službe Požeško-slavonske županije, Područnog ureda Požega, kao i na mrežnim stranicama navedenih organizacija i institucija.

Više informacija možete saznati tako da otvorite newsletter na poveznicama koje se nalaze niže u tekstu:

Newsletter: Brodsko-posavska županija
Newsletter: Požeško-slavonska županija

Ponuda poslova na području Požeško – slavonske i Brodsko – posavske županije

Kao i svakog mjeseca donosimo ponudu poslova na području Požeško – slavonske i Brodsko- posavske županije. Više o svemu možete saznati na linkovima ispod.

http://zenskasoba.hr/hr/brodsko-posavska-zupanija-studeni-2022/

http://zenskasoba.hr/hr/pozesko-slavonska-zupanija-studeni-2022/

VAŽNO!!!!

Obavještavamo vas da se netko lažno predstavlja kao volonterka OCD DELFIN koja pruža pomoć i podršku žrtvama i svjedocima na području Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske županije! Molimo vas da obavijestite nas ili najbližu policijsku postaju!