Okrugli stol u sklopu programa “EDUKACIJA, OSNAŽIVANJE I SURADNJA – MOJA PRILIKA ZA BUDUĆNOST!”

Dana 10. svibnja 2023. godine održat će se okrugli stol u sklopu programa “EDUKACIJA, OSNAŽIVANJE I SURADNJA – MOJA PRILIKA ZA BUDUĆNOST”, u Požegi s početkom u 11 sati. Cilj okruglog stola: predstavljanje rezultata trogodišnjeg programa, kao i rezultatr istraživanja o potrebnim mjerama unaprjeđenja sustava zapošljavanja za žrtve nasilja u obitelji provedenog u sklopu programa.

Program “EDUKACIJA, OSNAŽIVANJE I SURADNJA – mpja prilika za budućnost” provodi Ženska soba Zagreb u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN”, Centrom za socijalnu skrb Slavonski Brod i Centrom za socijalnu skrb Požega. Program “EDUKACIJA, OSNAŽIVANJE I SURADNJA – MOJA PRILIKA ZA BUDUĆNOST!” provodi se kroz financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Dana 01. siječnja 2023. godine, Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN Pakrac, postao je korisnikom institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva o odobravanju financijskih sredstava za institucionalne podrške udrugama u programskom području “Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja.”

Podrška se odobrava do 31. prosinca 2023. godine s mogućnošću produljenja do 31. prosinca 2025. godine.

 

 

 

 

 

 

Centar za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN” Pakrac je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.