Nova znanja – nove prilike

Predmet: Poziv na radionicu o Prezentacijsko – komunikacijsko – motivacijskih vještina

Poštovani,

pozivamo Vas na sudjelovanje na radionici  Prezentacijske – komunikacijske – motivacijske vještine  koja će se održati u petak   09. 04.2021.  u Pakracu u  prostorijama Centra za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ Braće Radića 13. II kat (hodnik desno) s početkom u 10 sati.

Radionica  je namijenjena  nezaposlenim osobama, a  sudjelovanje na radionici doprinijeti će razvoju i/ili unapređenju prezentacijsko – komunikacijsko – motivacijskih vještina koje mogu doprinijeti  aktivnijim sudjelovanjem na tržištu rada, povećanju konkurentnosti  te će stečene vještine moći primijeniti u svom daljnjem radu i životu.

Radionica se organizira u sklopu projekta “Nova znanja – nove prilike”  koji provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom “S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja” iz Virovitice. Projekt je odobren iz poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” UP.02.1.1.06. Projekt se financira sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Poziv

Radionice za povećanje mogućnosti zapošljavanja,

Pozivamo sve dugotrajno nezaposlene i nezaposlene osobe da se odazvu na radionice prezentacijsko-komunikacijsko – motivacijskih vještina i postanu konkurentniji na tržištu rada,

Radionice se održavaju na području Vukovarsko- srijemske, Virovitičko-podravske, Osiječko-baranjske i  Požeško-slavonske županije.

Projekt je financiran sredstvima EU u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijai 2014-2020 iz sredstava Europskog socijanog fona u 100% iznosu

Projekt traje 18 mjeseci od 18. 10.2019 do 18.04. 2021.godine.

Obavijest

Poštovani,

Obaviještavamo vas kako se na području Vukovarsko-srijemske, Osiječko-baranjske, Virovitičko-podravske i Požeško – slavonske županije provode radionice Prezentacijsko-komunikacijsko- motivacijskih vještina u sklopu projeta Nova-znanja -Nove priike, ukoliko se još niste prijavili, dolazite iz navedenih županija,  a želite saznati više o socijalnim vještinama, vrstama komunikacije, alatima u komunikaciji kao i samoprocjeni osobnih komunikacijskih vještina možete se prijaviti na navedene kontakte  na našoj stranici.  Projekt završava 18.travnja 2021g.

Radionice se provode uz poštivanje svih epidemioloških mjera,

Poštovani,

U okviru projekta Nova -znanja nove prilike,  koji provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin, Pakraca i udrugom S.O.S. iz Virovitice,  na području Virovitičko – podravske, Požeško-slavonske, Vukovarsko- srijemske i Osiječko – baranjske Županije u Organizacije civilnog društva provode se radionice Prezentacijsko- komunikacijsko-motivacijskih vještina, Ukoliko ste nezaposleni a želite poboljšati svoja znanja i dolazite iz navedenih Županija, javite nam se na mail ili tel. kontatke navedene na našoj stranici.

Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost

EDUKACIJA, OSNAŽIVANJE I SURADNJA – MOJA PRILIKA ZA BUDUĆNOST

Bilješka sa sastanka međusektorske suradnje održanog 02. ožujka 2021. godine CZSS u Slavonskom Brodu

U okviru programa Edukacija, osnaživanje i suradnja, dana 02. ožujka 2021. godine održan je međuresorni sastanak. Na sastanku je sudjelovalo 8  osoba, predstavnici HZZ – a, Slavonski Brod, CZSS – Slavonski Brod koji je ujedno bio i domaćin sastanka, predstavnice Centra za podršku i razvoj Civilnog društva Delfin iz Pakraca, te volonterka na projektima u OCD Delfin.

Continue reading

NOVA ZNANJA – NOVE PRILIKE Podrška socijalno uključivanju i zapošljavanju marginilaziranih skupina

Nova znanja -nove prilike je projekt koji se provodi u četiri županije Vukovarsko – srijemskoj, Osiječko – baranjskoj, Požeško – slavonskoj i Virovitičko – podravskoj s ciljem da doprinese povećanju zapošljivosti marginaiziran skupina a u sklopu vidljivih rezultata projekta održali smo 12.veljače 2021.g  četvrtu radionicu za nezaposlene i dugotrajno nezaposlene osobe, cilj radionice je povećanje mogućnosti zapošljavanja.

NOVA ZNANJA – NOVA PORUKE

U okviru projekta Nova znanja – nove prilike,

Održali smo prvu od četiri planirane  radionice,

Projekt je financiran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. iz sredstava Eurposkog socijanog fonda u 100% iznosu..