Ponuda poslova na području Požeško – slavonske i Brodsko – posavske županije

Kao i svakog mjeseca donosimo ponudu poslova na području Požeško – slavonske i Brodsko- posavske županije. Više o svemu možete saznati na linkovima ispod.

http://zenskasoba.hr/hr/brodsko-posavska-zupanija-studeni-2022/

http://zenskasoba.hr/hr/pozesko-slavonska-zupanija-studeni-2022/

Analiza položaja žena u ruralnim područjima

Ženska mreža Hrvatske danas je održala predstavljanje analizepoložaja žena u ruralnim područjima koji su izradile članice u sklopu projekta “Zagovaranjem do boljih politika za prava žena u Hrvatskoj”. Istraživanje koje je provedeno tijekom ove godine pokazalo je zabrinjavajući položaj žena u ruralnim područjima. žene nisu ekonomski samostalne, rade neplaćeni rad, okrenute su isključivo obiteljima i nevidlji8ve su u juavnom prostoru. ženska mreža Hrvatske traži hitno donošenje Nacionalne politike za ravnopravnost spolova koja treba uključivati konkretne mjere za poboljšanje položaja žena u ruralnim područjima.

Dvodnevna radionica

OCD DELFIN je održao 19. i 20.10.2022. godine dvodnevnu radionicu zagovaranja i jačanja organizacijskih kapaciteta. Radionice su aktivnosti u sklopu projekta ZEMLJA I LJUDI a koji provodi Udruga “DOBRO DOBRIM” DoDo.

VAŽNO!!!!

Obavještavamo vas da se netko lažno predstavlja kao volonterka OCD DELFIN koja pruža pomoć i podršku žrtvama i svjedocima na području Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske županije! Molimo vas da obavijestite nas ili najbližu policijsku postaju!