O nama

Centar za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN”

Pakrac je osnovan 2002. godine s ciljem promocije i zaštite ljudskih prava, promicanja i podupiranja vrijednosti nenasilja, društvene pravde, ravnopravnosti, prihvaćanja razlika i različitosti. Osim toga, od svog osnutka DELFIN aktivno radi na osnaživanju civilnog sektora i međusektorske suradnje, te djeluje lokalno i regionalno u cilju jačanja demokratizacije i vladavine prava.

Našim članom mogu postati svi građani koji dijele naše poglede na viziju društva ravnopravnih, odgovornih i uključenih građana/ki koji/e su prihvatili/e poštivanje ljudskih prava, ravnopravnost, toleranciju, nenasilje i suradnju kao zajedničke temeljne vrijednosti te koj/e žele doprinijeti i aktivno sudjelovati u stvaranju pozitivnih promjena. Danas imamo 16 članova/ice većinom iz područja Pakraca i Lipika, no isto tako i iz Daruvara i Požege.

Povodom Dana Grada, blagdana Sv. Josipa 19. ožujaka 2011. godine Gradsko vijeće Garda Pakraca dodijelilo je javno priznanje Centru za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“, Zlatnu plaketu GRB GRADA PAKRACA za područje drugih društvenih djelatnosti za značajan doprinos razvoju civilnog društva na području Grada Pakaraca.

Centar se nalazi na lokaciji:

Pakrac, Braće Radić 13.

Drugi kat, soba broj 15.

Web:    http://delfin-pakrac.com

Email:  delfin.zamir(at)gmail(dot)com

View Centar za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN” in a larger map