Ponuda poslova na području Požeško – slavonske i Brodsko – posavske županije

Kao i svakog mjeseca donosimo ponudu poslova na području Požeško – slavonske i Brodsko- posavske županije. Više o svemu možete saznati na linkovima ispod.

http://zenskasoba.hr/hr/brodsko-posavska-zupanija-studeni-2022/

http://zenskasoba.hr/hr/pozesko-slavonska-zupanija-studeni-2022/

Javna akcija

OCD DELFIN oraganizira javnu akciju uz pomoć volontera/ki 28.07.2022 godine na gradskoj tržnici Pakrac, s početkom u 10 sati. Dodatne informacije možete pročitati u obavijesti ispod teksta ispod.

Projekt u sklopu kojeg se održava javna akcija financijski je podržan sa 138.985,00 E OD strane Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

 

obavijest o javnoj akciji

“Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za sudjelovanje u procesu javnih politika i zagovaranja”

Od 04. do 06. listopada 2021.godine sudjelovali smo na trodnevnoj edukaciji pod nazivom “Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za sudjelovanje u procesu razvoja javnih politika i zagovaranja”. Edukacija je sastavni dio projekta “Organizacije civilnog društva kao ključni akteri u standardizaciji sustava za podršku žrtvama i svjedocima/kinjama kaznenih djela” kojeg provodi Ženska soba – Centar za seksualna prava u partnerstvu s Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima, Hrvatskim pravnim centrom i partnerskom organizacijom s Islanda, Samtok um kvennaathvar ( The Women´s Shelter). Na edukaciji su sudjelovalepredstavnice/i partnerskih organizacija Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela. Projekt je podržan od strane Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.