“Edukacija, osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućost”

Dana 23. prosinca 2021. godine u suradnji sa POU OBRIS iz Požege podijelili smo uvjerenja o uspješno završenom osposobljavanju polaznicama osposobljavanja za Geronto domaćicu.

Program “Edukacija,osnaživanje i suradnja – moja prilika za budućnost” trogodišnji je program financijski podržan od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske.

Nositeljica programa je Ženska soba – centar za seksualna prava, a partneri na projektu su Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN Pakrac, HZZ, CZSS Požega i CZSS Slavonski Brod.

Čestitamo polazicama na uspješno završenom osposobljavanju!

Mjesečna ponuda poslova na području požeško – slavonske županije

U skolopu programa “Edukacijom – osnaživanjem i suradnjom – moja prilika za budućnost” donosimo preglad mjesečne ponude poslova na području Požeško-slavonske županije. Link za ponudu poslova se nalazi ispod teksta.

 

http://zenskasoba.hr/hr/mjesecna-obavijest-o-ponudi-poslova-na-podrucju-brodsko-posavske-i-pozesko-slavonske-zupanije-13/

“Javi se, promijeni s(v)e”

Udruga mladih Novska započela je s provedbom  projekta: „Javi se, promijeni s(v)e!“ Reaktivacija i reintegracija neaktivnih mladih u NEET statusu UP.01.2.0.04.0074 u sklopu poziva „Pronađi me!“ – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu.  Više o projektu možete saznati na linku ispod.

https://www.facebook.com/Javi-se-promijeni-sve-100535452363746/?ref=page_internal

 

Pakrac / “Bez Granica: Žene ženama, razgovori uz keramiku i čaj” / Putujuća izložba i radionica

Živi Atelje DK i Centar za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN” organiziraju radionicu / prezentaciju gong fu kineskog stila pripremanja čaja i pop-up izložbu ručno rađene keramike. Program počinje u subotu, 12. studeni od 10:00 sati u Muzeju grada Pakraca, Ul. Hrvatskih velikana 2, Pakrac.

Ulinlu ispod teksta se nalaze sve potrebne informacije.

Dobrodošli!

 

Objava za medije-Pakrac 2021 Bez Granica-Zivi Atelje DK