Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Dana 01. siječnja 2023. godine, Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN Pakrac, postao je korisnikom institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva o odobravanju financijskih sredstava za institucionalne podrške udrugama u programskom području “Institucionalna podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja.”

Podrška se odobrava do 31. prosinca 2023. godine s mogućnošću produljenja do 31. prosinca 2025. godine.

 

 

 

 

 

 

Centar za podršku i razvoj civilnog društva “DELFIN” Pakrac je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

 

 

 

 

 

 

 

Dana 01. siječnja Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN Pakrac postala je korisnicom instiitucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva o odobravanju financijskih sredstava za institucionalne podrške udrugama u programskom području “Institucionala podrška stabilizaciji i/ili razvoju udruga u području demokratizacije i društvenog razvoja”. Podrška se odobrava do 31. prosinca 2023. s mogućnošću produljenja do 31. prosinca 2025. godine.