Javna akcija u Pakracu, Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela

Danas 15 listopada  2020.godine   na Gradskoj tržnici u Pakracu održali smo  Javnu  akciju u vremenu od 11 – 12:30 sati, a u sklopu programa Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela.

Tijekom akcije poštujući epidemiološke mjere  dijelili su se informativni leci  o pravima žrtva kaznenih djela.

Na javnoj akciji sudjelovale su ispred Delfina Pakrac voditeljica programa Mirsada Popović Damjanović, Mirica Miljanić, vanjska stručna suradnica za potrebe pravnog savjetovanja, administratorica OCD Delfin – Borka Vidaković,  koordinatorica i volontera udruge Mira Bilopavlović, volonterka Darinka Milemdi, volonteri: Zlatko Grafina i Marko Klobučarević  te ispred ”HERE” Križevci voditeljica programa Marina Švagelj Jažić, Koordinatorica SOS Virovitica Desa Kolesarić, i Voditeljica IPC Slavonski Brod: Nataša Kovačević kao i pravnica  u IPC Slavonski Brod Matea kojima posebno zahvaljujemo na njihovom doprinosu ovom događaju.