Javna akcija u Pakracu 15. listopada 2020. godine

Logo Ministarstvo pravosuđa i uprave

Obaviještavamo vas kako ćemo u  četvrtak 15.10.2020.godine s početkom u 11h, održat  javnu akciju  na  prostoru Gradske Tržnice  Pakrac, javna akcija je dio aktivnosti programa „Mreže podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“ kreiranog  s ciljem osiguravanja pružanja pomoći i podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i žrtvama prekršajnog obiteljskog nasilja. Program financira: Ministarstvo pravosuđa i uprave Republike Hrvatske

Na javnoj akciji pridružit će nam se partnerske organizacije u projektu; HERA Križevici, IPC – Slavonski Brod i SOS Virovitica.

Razdoblje provedbe: od 01./2018. do 12./2020.

Nositelj programa je Ženska soba – Centar za seksualna prava, a provodi se u partnerstvu s 10 organizacija civilnog društva: Udruga za podršku žrtvama i svjedocima; Centar za građanske inicijative Poreč; Centar za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN; DEŠA – Dubrovnik; Udruga HERA Križevci – za zaštitu i promicanje ljudskih prava; Informativno pravni centar; Ženska grupa Karlovac KORAK; S.O.S. Virovitica – savjetovanje, osnaživanje, suradnja; SOS telefon za žene žrtve nasilja Krapinsko – zagorske županije, Zagorje; Udruga ZvoniMir.