Edukacija stručnjaka OCD-a za rad s nezaposlenima u okviru projekta NOVA ZNANJA-NOVE PRILIKE

Dana 24. i 25. rujna 2020. godine Koordinatorica OCD DELFIN sudjelovala je na Edukaciji stručnjaka za rad s nezaposlenima u okviru projekta NOVA ZNANJA – NOVE PRILIKE.

Edukaciju je vodila IRENA MIKULIĆ -PRONI Centar Osijek,

Nositelj ovog projekta financiranog sredstvima iz europskih strukturnih fondova je Udruga žena Vukovar kojI se provodi na prostoru četiri županije (Vukovarsko-srijemska, Osječko-baranjska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska) u suradnji s Centrom za razvoj i podršku civilnog društva Delfin Pakrac, Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir i udrugom S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice,  cilj projekta je osigurati bolju socijalnu uključenost i zapošljivost dugotrajno nezaposlenih osoba provedbom ciljanih edukacija uz istovremeno jačanje kapaciteta stručnjaka koji rade s dugotrajno nezaposlenima.

Projekt je financiran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta je 833.317,89 kuna i financiran je u stopostotnom iznosu iz spomenutog fonda.