Obilježavanje 20. godišnjice djelovanja Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva ove godine obilježava 20 godina svog djelovanja. Za 20. godišnjicu svog djelovanja Nacionalna zaklada je izabrala stilizirani logotip i slogan “20 godina tkanja podrške” s obzirom da su samozatajno, ali predano, dosljedno i sustavno iz godine u godinu pružali (tkali) stvarnu, konkretnu, ljudsku i financijsku podršku tisućama organizacija civilnoga društva u Hrvatskoj, a time i njihovim korisnicima.

OCD „DELFIN“ je, kao korisnica podrške Nacionalne zaklade, dio te priče i tkanja podrške pa smo bile pozvane aktivno se uključiti u predstavljanje dobrobiti koja je stvorena nizom isprepletenih podrški koja je inicirana suradnjom „DELFINA“ s Nacionalnom zakladom.

Zahvaljujući toj suradnji naša organizacija je imala mogućnost pružiti podršku našim korisnicima, oni su tu podršku prenijeli u zajednicu u kojoj žive, u škole, bolnice, ustanove za skrb o potrebitima, u svoje obitelji, među aktiviste-i tako se podrška u koncentričnim krugovima širila sve više i više obuhvaćajući sve veći broj ljudi-punih 20 godina!
Program svečanosti obilježavanja 20. godišnjice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva održao se 6. studenoga 2023. godine u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu.