PROGRAM “KROZ SURADNJU DO KVALITETNOG PRUŽANJA USLUGA”: Održana četvrta supervizija

Četvrta supervizija stručnih osoba održana je jučer 14. ožujka 2024. godine kao jedna od aktivnosti unutar trogodišnjeg programa „KROZ SURADNJU DO KVALITETNOG PRUŽANJA USLUGA“ kojega financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a provodi Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ u partnerstvu s Udrugom slijepih Pakrac-Lipik i Hrvatskim zavodom za socijalni rad, Područni ured Pakrac.
Na superviziji su sudjelovali predstavnici i zaposlenici partnerskih organizacija, a provela ju je Zdenka Pantić, supervizorica koja je po profesiji psihologinja, realitetna terapeutkinja s dugogodišnjim iskustvom rada institucionalno i vaninstitucionalno.
Na ovoj su superviziji sudionice razgovarale o slučajevima iz prakse te kako se nositi s emocijama i posljedicama koje iz njih proizlaze (frustracija, ljutnja, razočarenje, bijes). Također, govorile su o tjelesnosti, odnosima s drugima, radu, postignućima i slobodnom vremenu, materijalnoj sigurnosti i osobnom poretku vrijednosti.