Nova znanja – nove prilike

Predmet: Poziv na radionicu o Prezentacijsko – komunikacijsko – motivacijskih vještina

 

Poštovani,

pozivamo Vas na sudjelovanje na radionici  Prezentacijske – komunikacijske – motivacijske vještine  koja će se održati u petak   09. 04.2021.  u Pakracu u  prostorijama Centra za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ Braće Radića 13. II kat (hodnik desno) s početkom u 10 sati.

Radionica  je namijenjena  nezaposlenim osobama, a  sudjelovanje na radionici doprinijeti će razvoju i/ili unapređenju prezentacijsko – komunikacijsko – motivacijskih vještina koje mogu doprinijeti  aktivnijim sudjelovanjem na tržištu rada, povećanju konkurentnosti  te će stečene vještine moći primijeniti u svom daljnjem radu i životu.

Radionica se organizira u sklopu projekta “Nova znanja – nove prilike”  koji provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom “S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja” iz Virovitice. Projekt je odobren iz poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” UP.02.1.1.06. Projekt se financira sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.