Milijarda ustaje #prekinimošutnju!

14.veljače 5 do 12.00 h,  zelena površina ispred zgrade Grada Pakraca

Otpor i solidarnost!

Na ovogodišnjoj akciji  Milijarda ustaje protiv nasilja nad ženama i djevojčicama, OCD DELFIN u suradnji sa Udrugom  roditelja djece i osoba s posebnim potrebama gradova Pakraca i Lipika LATICA želi  skrenuti pozornost javnosti na  nasilje nad ženama, neprihvatljivo ponašanje supruga, partnera, sadašnjih i bivših  i društvo koje tolerira nasilje, koje nije senzibilizirano i koje je u pravilu spremno osuditi žrtvu, a počinitelju naći opravdanje za počinjeno nasilje, zločin.

Kao društvo ne želimo javno govoriti o nasilju nad osobama sa invaliditetom i osobama s intelektualnim poteškoćama.

Samo zajedno možemo mijenjati postojeća stanja.

1. veljače, u 5 do 12.00 okupit ćemo se na zelenoj površini ispred zgrade Grada Pakraca i pročitati ispovjedi žena koje su preživjele nasilje.