Projekt: Unaprjeđenje kapaciteta ženskih organizacija za učinkovit menadžment volontera

Predmet: Javni događaj i okrugli stol

Poštovane, Poštovani,

članice, volonterke i volonteri Centra za podršku i razvoj civilnog društva DELFIN ( u daljnjem tekstu  OCD DELFIN)

P O Z I V A J U

Vas na

javni događaj koji će se održati 05. 07. 2018 u 10 sati ispred Muzeja grada Pakraca- otkrivanje spomen ploče poginulom volonteru URSU WEBERU

okrugli stol  koji će se održati 05. 07.   2018. godine   s početkom u 10:30   sati u vijećnici Grada Pakraca, Kompleks Janković

Okrugli stol je dio aktivnosti projekta „Unaprjeđenje kapaciteta ženskih organizacija za učinkovit menadžment volontera“ koji je financijski podržalo ESF, a provode  organizacije SOS RIJEKA – Centar za nenasilje i ljudska prava- nositeljica i partnerske organizacije Centar za žene žrtve rata „ROSA“ Zagreb, NIT Korenica i OCD DELFIN Pakrac.

Nadamo se  da će te svojim sudjelovanjem doprinijeti  raspravi o važnosti volonterstva u zajednici kao i važnosti koordiniranih intervencija institucija i OCD-a u pružanju pomoći i podrške ženama koje su preživjele nasilje.

Molimo Vas da nas obavijestite o  spriječenosti Vašeg sudjelovanja na sastanku na: tel/fax:  034  411 780 ,  e-mail: delfin.zamir@gmail.com

Veselimo se Vašem dolasku,

S poštovanjem