Poziv na završnu konferenciju projekta

znanjem memo

Poštovane/i,

iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na završnu konferenciju projekta

„Znanjem do promjena“

koja će se održati u

srijedu, 17.02.2016.g. u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije

(Trg Ljudevita Patačića 1)

s početkom u 11.00 sati

Konferencija je sastavni dio projekta nositeljice udruge S.O.S. – savjetovanje, osnaživanje, suradnja iz Virovitice i partnerskih organizacija Udruga „HERA“ – za zaštitu i promicanje ljudskih prava iz Križevaca i udruge Centar za podršku i razvoj civilnog društva „DELFIN“ iz Pakraca. Cilj projekta je unaprjeđenje sposobnosti organizacija civilnog društva za pružanje socijalnih usluga i jačanje partnerstva i suradnje civilnog društva s ostalim dionicima koji djeluju u području pružanja socijalnih usluga. Projekt sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Na konferenciji će se predstaviti provedene aktivnosti i ostvareni rezultati provedbe projekta sukladno postavljenom cilju.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje ili sudjelovanje Vašeg predstavnika/ice potvrdite na mail delfin.zamir (at) gmail(dot)com ili na telefon 034 411 780 najkasnije do 10.02.2016. godine.

Iskreno se nadamo da ćete odvojiti svoje vrijeme i pridružiti nam se.

Srdačan pozdrav,

Voditeljica projekta