SIGURNO MJESTO – SAFE ZONE izvještaj

ŽENSKA SOBA je u sklopu aktivnosti projekta SIGURNO MJESTO – SAFE ZONE od 11. – 12. 06. 2012. održala 2-dnevni trening u hotelu Višnjica, u Višnjici za partnerske organizacije uključene u provedbu projekta. 11 osoba iz 4  partnerske organizacije. S.O.S. Telefon-POZIV u POMOĆ je sudjelovalo na treningu na kojem su prezentirane obveze i uloge partnerskih organizacija. Trening su vodile MAJA VUKMANIĆ, PAULA ZORE i  ANTONIJA HOJT iz ŽENSKE SOBE

U sklopu aktivnosti u partnerskom projektu SIGURNO MJESTO – SAFE ZONE tijekom lipnja i srpnja 2012, godine članice DELFINA održale su nekoliko sastanaka s različitim dionicima na lokalnoj razini: predstavnici  lokalne vlasti i  institucija. Sastanci su  osim predstavljanja projekta – nositeljice i partnerskih organizacija bili prilika da ih pozovemo na suradnju i pružanje pomoći i podrške kako bi zajedno pokušali rješavati probleme sa kojima žive i susreću se žrtve rodno uvjetovanog nasilja.