Informativno-motivacijska radionica u Pakracu

Poštovani,

Pozivamo Vas na sudjelovanje na informativno-motivacijskoj radionici koja će se održati 26.05.2020. (utorak) s početkom u 9:00 sati  zgradi HCK Gradsko društvo Pakrac, Braće Radića 13.  ( hodnik desno, druga vrata desno)

Radionica je namijenjena dugotrajno nezaposlenim osobama, a odabrani sudionici će imati priliku za besplatno osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Radionica se organizira u sklopu projekta “Nova znanja – nove prilike”  koji provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom “S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja” iz Virovitice. Projekt  je odobren iz poziva “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” UP.02.1.1.06. Projekt se financira sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.